HOME » Over ons

Over ons


Wij zijn René en Jantiene, papa en mama van een samengesteld gezin van 5 kinderen (3 prachtige bonus-dochters en 2 gezamenlijke ondeugende dreumesen). 

Ons avontuur begon eigenlijk in eind 2019, zwanger van ons 2e kindje. Last hebbende van natuurlijk de zwangerschapshormonen waren we druk bezig met het inrichten van de kinderkamer. Ik wilde heel graag wat anders dan iedereen had in de babykamer-kinderkamer. Er moest een bedje van hout en iets van gietijzer komen met het liefst ook nog een bijpassende commode. Kon het natuurlijk nergens vinden. Tot we uiteindelijk 's avonds aan de keukentafel met idee kwamen om misschien zelf eens iets te gaan maken. René maakte zelf al jaren prachtige steigerhoutenmeubelen en tafels voor binnen en buiten. Dus ja, zo werden uiteindelijk onze eerste Hanneskids kinderkamermeubeltjes geproduceerd van steigerhout en in dit geval gecombineerd met zwart gietijzer voor een stoere look.

Inmiddels maken wij naast de meubelen en tafels voor binnen en buiten ook prachtige en vakkundig afgewerkte steigerhouten kinderkamers en leuke bijpassende accessoires. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden!

En nu in 2020 hebben we de stoute schoenen aangetrokken en hebben besloten om voor ons zelf te beginnen in de combinatie met prachtige natuurlijke en duurzame merk kindermeubeltjes en accessoires, handmade kraamcadeau's  en houten speelgoed gecombineerd met onze eigen collectie van Hanneskids en zo ontstond dan ook Hanneskids Home & Hout.

De collecties op Hanneskids Home & Hout zijn zowel tijdloos als trendy en groeit met je kindje mee! 

Wij wensen je veel plezier met het shoppen in onze webshop!

Liefs René en Jantiene