HOME » Kraamcadeau

  • Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden*
  • Gratis persoonlijke inpakservice
  • Gratis verzending vanaf € 75,- Pakketpost € 4,95 
  • Wil je graag zelf een kraamcadeau samenstellen? Ook dat kan bij ons!
  • Vragen?  We helpen je graag: 0650202429

Kraamcadeau


Ben je op zoek naar een origineel babyshowercadeautje of wil je juist een leuk origineel kraamcadeautje / geboortecadeautje geven aan de kersverse ouders als de kleine net geboren is.

We hebben een breed assortiment aan kraamcadeau's, babyshowercadeau's en geboortecadeau's. Je vindt hier o.a. leuke cadeautjes die we kunnen personaliseren want er is natuurlijk niks leukers dan bijvoorbeeld de naam van de kleine te mogen drukken op leuke decoratieve houten blokken, op een houten spaarpot, op een geboortebord etc. en dat te geven.

Ook hebben we superleuke verschillende kraamcadeautjes van bijvoorbeeld een houten bijtring met in dezelfde stijl een speenkoord of een leuk gevulde 10-dagen kraammand gevuld met allerlei leuke cadeautjes voor de baby en moeder, leuk dinersetje voor de kleine! Leuk origineel kraamcadeau toch?

Daarnaast hebben we ook de leuke houten memorybox waar je bijvoorbeeld de eerste kleertjes, tandendoosje, boekjes, schoentjes, etc. kortom alles wat je dierbaar is van je kleintje kun je erin bewaren! We kunnen hem ook voor je in een andere kleur verven en eventueel de naam erop zetten van de kleine of iets anders..

Wat ook een leuk origineel kraamcadeau is om te geven is deze houten memorybox maar dan als een leuke kraamcadeautje box met diverse cadeautjes erin voor de kersverse ouders en baby.

Wil jij graag een geboorte cadeau of een babyshower cadeau geven waar ouders echt iets aan hebben? Een super geschikt kraamcadeau of babyshower cadeau is dan bijvoorbeeld ook een luiertaart!  Ook de traditionele luiertaarten hebben we inmiddels in ons assortiment! Er is keuze uit blanco luiertaarten maar ook gevulde luiertaarten met bruikbare producten erin en je kunt er zelf ook eentje samenstellen!

Bij Hanneskids Home & Hout vind je kraamcadeaus voor meisjes en natuurlijk ook kraamcadeaus voor jongens met verschillende bruikbare producten in de luiertaarten, kraammanden en kraamboxen. Er is voor ieder wat wils en je kunt zelf ook een luiertaart, kraammand, of box samenstellen.

Heb je een vraag over de luiertaarten, kraambox, kraammand of het zelf samenstellen van één? Informeer gerust naar de mogelijkheden, we helpen je graag!

Natuurlijk pakken we al je leuke originele kraamcadeau's feestelijk in zodat het ook echt een feestje is om er eentje mogen geven!!

We kunnen heel veel bedrukken en maken dus vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!