• Voor 17.00 besteld , i.p. dezelfde dag nog verzonden*
  • Verzending vanaf €2,95
  • Veilig betalen & 14 dagen bedenktijd
  • Goede kwaliteit & Persoonlijke service en contact
  • Gratis mooi ingepakt
HOME » Bedenktijd en Retourneren

Bedenktijd en Retourneren


Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met Track en Trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de 2 volgende aspecten:

  • Op maat gemaakte producten  en/ of de Gepersonaliseerde producten die u via onze webwinkel koopt die volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt.

Beide kunnen niet retour worden genomen. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit retourzendingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@hanneskids.nl en het herroepsingformulier invullen en ons mailen of toesturen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

  • Ons retouradres:

Hanneskids Home & Hout

Jonkerspaed 1

9064KR Aldtsjerk

 

  • Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@hanneskids.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

  • Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met info@hanneskids.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.